Cel mai norocos om din lume! Povestea croatului care a fentat moartea din cele mai cumplite accidente!

In: World

In 1929 se nastea omul caruia i se spune cel mai norocos ghinionist din lume. Frane Selak este un profesor de muzica din Croatia, cunoscut pentru faptul ca a fost implicat in sapte accidente grave din care a scapat cu viata, conform wikipedia.

La 33 ani, in 1962, in timp ce calatorea de la Sarajevo la Dubrovnik, trenul in care se afla a deraiat si plonjat in apa rece ca gheata a raului din apropierea liniei ferate. 17 pasageri au murit in timpul accidentului, Frane Selak a scapat insa doar cu o fractura la brat si a reusit sa salveze inotand pana la mal.


In 1963, in timpul primei sale calatorii cu avionul, ghinionul avea sa loveasca inca o data: ambele motoare ale avionului s-au oprit, presiunea din cabina a scazut, iar avionul a inceput sa piarda inaltime. si, de parca toate acestea nu ar fi fost indeajuns, in timpul picajului una dintre usile avionului s-a desprins, iar Frane a fost azvarlit in afara avionului. Avionul s-a prabusit, iar toti cei 19 pasageri au decedat. Nu si Frane care, rostogolindu-se prin aer fara parasuta, a avut norocul sa aterizeze pe o capita de fan si sa scape doar cu cateva rani usoare, arata webcultura.

Citeste si   Ce sa faci in noaptea de Anul Nou ca sa ai noroc de bani tot anul!

In 1966, autobuzul in care se afla, a alunecat pe pojghita de gheata, a rupt parapetul si a cazut de pe podul pe care il traversa in valea de dedesubt. Patru pasageri au murit in accident. Frane nu a fost printre acestia.

1970. Explicabil Frane a inceput sa circule doar cu autoturismul. Doar ca, in acel an, o defectiune la motorul autoturismului sau a facut ca aceasta sa ia foc. Iar Frane… ei bine, Frane a reusit sa sara din autoturism cu putin inainte ca acesta sa explodeze.

Citeste si   VIDEO EMOTIONANT! SI-AU AJUTAT PRIETENUL SURDO-MUT SA SIMTA MECIURILE DE LA CUPA MONDIALA!

1973. In timp ce conducea noul sau autoturism, o defectiune la pompa de benzina a provocat un nou incendiu in masina. De data aceasta, flacarile i-au cuprins intreaga fata, chiar in timp ce Frane se afla la volan. A supravietuit si de aceasta data, alegandu-se doar cu arsuri usoare.

In 1995, Frane a supravietuit unui alt accident de masina. De data aceasta, in timp ce era pieton. Pur si simplu a fost lovit de un autobuz pe cand se afla in Zagreb.

In 1996, pe un drum de munte, a reusit sa evite o coliziune frontala cu un camion al Natiunilor Unite (era perioada in care fusesera trimisi observatori ONU in zona). Autoturismul lui Frane a parasit insa carosabilul, a rupt parapetul si a cazut in prapastie. Incredibil, dar Frane a supravietuit si de aceasta data: azvarlit din masina pe usa care se deschisese (nu, nu purta centura), Frane a aterizat intr-un copac de pe povarnis si de acolo a putut sa-si priveasca masina cum cade de la 90 de metri inaltime, se face zob la baza muntelui si apoi explodeaza.

Citeste si   Obiectele din casa care atrag ghinionul si saracia! Scapa de ele!

In 2003, la varsta de 74 de ani, Frane a cumparat primul sau bilet la loterie si a castigat marele premiu: 800.000 de euro. Dupa castigarea premiului, Frane s-a casatorit (pentru a cincea oara), si-a cumparat doua case si o barca, iar restul de bani i-a daruit familiei si prietenilor.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close