Cel mai puternic antibiotic natural a iesit la iveala! Vezi unde il poti gasi

In: Sanatate

Cercetatorii germani au descoperit o bacterie care produce un antibiotic ce combate chiar si infectiile puternice cu Stafilococ auriu, iar aceasta se gaseste in nasul omului.

Stafilococul auriu, care provoaca infectii puternice la nivelul pielii si nu numai, a devenit foarte rezistent la antibioticele folosite in mod obisnuit pentru combaterea lui si s-a dezvoltat intr-o super bacterie cunoscuta drept „MRSA” – Stafilococ auriu meticilino-rezistent.

Citeste si   Este un preparat unic in Romania! Unguentul romanesc medaliat cu aur care combate infectiile cauzate de Stafilococul Auriu!

Substanta nou descoperita, numita de cercetatori „lugdunin”, si-a dovedit eficacitatea la testele pe soareci. Rozatoarele infectate cu Stafilococ auriu au fost unse cu substanta, ceea ce a dus la o „reducere dramatica” a ranilor pe care le aveau, relateaza ziare.com, care citeaza revista Time.

Bacteria care produce noul antibiotic este intalnita la aproximativ 10% dintre oameni, in cavitatea nazala, si poate cauza si ea infectii. Insa cercetatorii au mai descoperit ca numai 6% dintre cei 187 de pacienti internati studiati care aveau bacteria aveau si Stafilococ auriu, in timp ce dintre pacientii care nu aveau bacteria in nas 34% erau infectati cu Stafilococ auriu.

Citeste si   Probleme cu sinusurile? Uite tratamentele naturale care te vor scapa de infectie!

Descoperirile sunt incurajatoare, insa trebuie facute in continuare testari care pot dura mai multi ani pana sa fie obtinut un medicament.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close