Cel mai vechi antibiotic natural cunoscut de om! Il bei ca toata lumea, dar habar n-ai ce bei!

In: Sanatate

In timpul imparatului Yu, prin anul 2205 i.Hr., chinezii consumau vinul atat pentru gustul deosebit, cat si pentru efectul antibiotic.

Virtutile vinului erau foarte bine apreciate inca din Antichitate, efectele terapeutice ale acestei bauturi fiind de necontestat.


Inca din vechime, numeroase scrieri au subliniat calitatile vindecatoare ale vinului. Daca Hipocrate recomanda vinul pentru tratarea unor debilitati fiziologice, pneumonie, plagi deschise si muscaturi de sarpe, marele savant Louis Pasteur il considera drept „cea mai sanatoasa si igienica bautura“.

Citeste si   Ai luat acest antibiotic? Cercetatorii te avertizeaza ca creste riscul de deces cardiac!

Istoricul grec Tucidides considera ca locuitorii din bazinul mediteranean au incheiat perioada barbara si au trecut la civilizatie, atunci cand au inceput sa cultive maslinul si vita de vie, consumand minunatele lor produse, uleiul si vinul.

Iulius Cezar cerea soldatilor romani sa-si bea ratia de vin pentru a evita multe boli legate de infectiile interne.

Citeste si   Romania, in mijlocul unui nou scandal alimentar! CARNE DE CURCAN cu urme de antibiotic, in Germania!

Continuarea pe doctorsanatate.ro!













MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close