Cele 12 sfaturi ale Maicii Tereza cu care poti sa razbati in viata!

In: Dezvoltare Personala
.

Este greu sa mergi pe un sablon in viata, mai ales ca fiecare se ghideaza dupa propriile experiente, anturaj si educatia pe care o are. Totusi, daca crezi ca ceva se intampla gresit in viata ta si vrei sa o iei de la capat ai in randurile de mai jos reteta perfecta pentru o viata buna si de succes.

1. Pastreaza-ti viata, corpul, casa, afacerea si banii in ordine. Curatenia si organizarea sunt esentiale pentru prosperitate si pace. Incepe prin a face o curatenie in sentimentele tale, decoperteaza tot ce este josnic: gelozia, minciuna, lacomia, etc.

Citeste si   ZECE metode prin care poti trece mai usor peste momentele neplacute de nervozitate

2. Vorbeste putin, asculta mult si reactioneaza cu iubire – dragoste pentru principiile tale, dragoste pentru Dumnezeu si dragoste pentru viata.

3. Fii autentic, dar, de asemenea inspira-te de la oamenii cu biografii de succes.

4. Creaza-ti misiunea ta in viata, astfel incat, ca urmare a existentei tale sa faci cel putin trei lucruri pentru a schimba lumea in bine.

Citeste si   Un psihoterapeut dezvaluie ce se intampla cu adevarat in creierul nostru, atunci cand meditam!

5. Iubeste profund ca si cum nu ai fi fost ranit niciodata. Dar nu lasa oamenii rai sa profite de tine. Invata sa recunoasti raul, nu te teme de el. Si niciodata nu alimenta raul si dezastrul in ceilalti. Stai in spate, trateaza-i cu rezerva si arata respect, daca este necesar, dar nu permite mediocritatea si josnicia unei persoane…, continua in a cauta calitatea. In special, invata cum sa identifici intentiile la o anumita persoana, indiferent de hotararile (pozitive sau negative) pe care le ia.

Citeste si   Traieste si savureza fiecare moment! Lectia de viata pentru cei care au multe de oferit!

 Citeste continuarea in pagina urmatoare>>>>>

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close