Cele 8 avertizari pe care incearca sa ti le transmita unghiile despre SANATATEA TA!

In: Sanatate
.

Priveste-ti pentru cateva momente nuanta, pielea de dedesubtul si de langa, curba pe care o iau acestea, petele, striatiile si textura unghiilor tale. In care acestea nu au o nuanta de roz, cu o nuanta de roz mult mai deschisa la baza, putem spune ca exista un motiv de ingrijorare.

Foarte putini dintre noi stiu ca unghiile noastre sunt un indicator foarte precis al starii noastre de sanatate. Acestea ne pot ajuta sa prevenim anumite afectiuni precum diabetul, anemiile, afectiunile cardiovasculare si chiar cancerul, sustine site-ul e-dimineata.ro. Iata care sunt principalele semnale pe care ti le pot transmite unghiile tale si afectiunile care se ascund in spatele acestora:

Citeste si   Nu te lasa doborat de problemele de viata! Zece lucruri pe care trebuie sa ti le amintesti atunci cand totul pare ca se prabuseste in jurul tau

Incearca sa-ti amintesti – unghiile tale au aratat asa dintotdeauna? Modificarile in aspectele precizate mai sus te pot atentiona cu privire la debutul sau cu privire la existenta unei afectiuni de sanatate.

1. Unghiile decolorate

O unghie sanatoasa ar trebui sa fie roz cu o nuanta mai deschisa catre baza. In cazul in care unghiile tale au o culoare stearsa sau in cazul in care prezinta existenta unor alte culori, exista posibilitatea existentei unei afectiuni de sanatate ascunsa.

Citeste si   Amprenta energetica ne poate vindeca la minte si la trup! Vezi cum putem trimite energie vindecatoare persoanei iubite!

Unghiile care au o nuanta verde reprezinta un semn al existentei unei infectii bacteriene in organism.

Dungile rosii pe suprafata unghiei prezinta o afectiune la nivelul valvelor inimii.

Unghiile care au o nuanta albastruie semnaleaza o foarte slaba oxigenare a sangelui.

Unghiile ce par a fi lipsite de viata, care au o culoare stearsa, semnaleaza un deficit de vitamine.

Citeste si   Alimentul consumat des de romani care poate duce la moarte! Doua femei au fost diagnosticate cu o boala grava din cauza lui!

Unghiile albe pot semnala afectiuni hepatice, cum ar fi hepatita.

Dungile negre in partea de sus sunt asociate cu inaintarea in varsta si cu insuficienta cardiaca congestiva (ICC).

CITESTE IN PAGINA URMATOARE>>>>>

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close