Cele mai mari secrete ale REPTILIENILOR sunt in acest loc! Toate duc cu gandul la celebrul ordin NOUA ORDINE MONDIALA!

In: Stiinta

O celebra strada din New York ascunde unele din cele mai mari simboluri oculte sau luciferice, denumite si Art Deco.

Toate aceste simboluri te duc cu gandul la celebrul ordin Noua Ordine Mondiala. Tema care a fost propusa artistilor a fost luciferismul. Diavolul sau Lucifer, in traducere, purtator de lumina, a fost alungat de Dumnezeu pe pamant pentru ca incepuse sa-l conteste si ii invrajbise pe ingeri.

Lucifer este intalnit la vechii egipteni, dar si la babilonieni. Lucifer reprezinta puterea cunoasterii, ratiunea. El il detroneaza pe Dumnezeu si pune in loc omul. In exilul sau pe pamant, el a fost insotit de acei ingeri care nu mai suportau exigentele impuse de Dumnezeu. Lucifer este rebelul, nesupusul, cel care ura obedienta tuturor, in fata lui Dumnezeu.

Ce legatura are Lucifer cu Centru Rockefeller? Exista o explicatie. Toate picturile, sculpturile poara mesajul conform caruia, omul prin inteligenta sa, l-a invins pe Dumnezeu. Este vorba despre triumful omului asupra lui Dumnezeu. Sa ne aducem aminte ca si Prometeu l-a tradat pe Zeus, furand focul si dandu-l oamenilor. Atlas a fost pedepsit de Zeus, pentru indrazneala de a-l contrazice. Specialistii spun ca Atlas este un fel de Christos rastignit.

Citeste si   Masonul care a primit o VIZIUNE povesteste despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL intr-o scrisoare!

Lucifer gratie calitatilor sale, a fost preluat de francmasoni, devenind un simbol si nu numai.

Elita illuminatilor incearca o identificare cu Lucifer si cu tot ceea ce inseamna el. Aeroportul din Denver, SUA, este plin cu mesaje si simboluri francomasonice, apocaliptice, pentru unii dintre noi. La intrarea in aeroport esti intampinat de un cal apocaliptic, cu ochii rosii. Aeroportul privit de sus are forma unei zvastici. Peste tot vezi picturi inspaimantatoare. Unele persoane l-au asemuit cu un locas ocult, dat fiind simbolurile misterioase pe care le vezi peste tot.

Aeroportul din Denver este cel mai scump din lume, a costat 4,8 miliarde de dolari. Sunt voci care sustin ca in subteran s-ar afla o baza secreta a extraterestrilor reptilieni. Ciudat este faptul ca firmele de constructii care au inceput constructia aeroportului, au fost schimbate sistematic, astfel ca niciun constructor sa cunoasca planul constructiei. Echipele de muncitori erau schimbate sistematic, astfel incat sa nu fie cunoscut ceea ce au realizat cei anteriori.

Citeste si   Reptilienii sunt eterni pentru ca se hranesc cu sangele uman! Laboratorul reptiloizilor exista si se fac experimente pe oameni!

Au fost instalati 8300 de kilometri de fibra optica. Intr-un minut pot fi pompati 4000 de litri de kerosen

Multi s-au intrebat, la ce folosesc toate acestea, pentru un aeroport comercial, mediu. Peretii sunt construiti din granit, iar in interiorul aeroportului poti calatori si cu camioane uriase, care bineinteles, folosesc unor scopuri ascunse. In subteran exista un sistem de tuneluri, care pentru moment, spun autoritatile aeroportului, nu este folosit.

Statuia calului care este la intrarea in aeroport este asemuita cu un alt cal celebru din Biblie. Este vorba despre calul mortii, cel care aducea foamea, moartea si boala in razboaie.

Citeste si   NOUA ORDINE MONDIALA iti supravegheaza CARDUL BANCAR si TELEFONUL MOBIL: "Nimeni nu scapa!"

Calul cu ochi diabolici era simbolul mortii. Picturile sunt inspirate din toate profetiile despre sfarsitul lumii. Flacari, gaze biologice, bombe, toate acestea sunt reprezentate in tablourile din aeroport. Altele reprezinta disparitia religiei iudaice. Un alt tablou care este cel putin ciudat, reprezinta un grup de copii, imbracati in portul lor national, care au cate o arma in mana, invelita in drapelul national si o dau unui alt copil, aflat in mijloc, care este imbracat in port bavarez. Chiar si copilul american daruieste arma, afisand un zambet larg pe fata.

Pe holuri sunt statui care reprezinta creaturi, jumatate om, jumatate animal. Ce cauta acesti monstrii pe holul unui aeroport comercial? O alta pictura reprezinta un militar nazist care iese triumfator din Apocalipsa.

Sursa: efemeride.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close