Cele mai usoare zece moduri prin care iti poti ridica nivelul constiintei chiar de azi!!

In: Fotogalerie, Multimedia
.

Pentru a-ti dezvolta nivelul constiintei in primul rand ai nevoie de… constiinta, dar nu este nevoie sa te ingrijorezi pentru ca deja ai samanta constiintei in interiorul tau. Gandeste-te la ea ca la un foc. Tu ai o mica flacara pe care vrei sa o transformi intr-un foc urias. Intrebarea este: cum putem face acest lucru? Iar raspunsul este simpul: adaugand carburant. Urmatoarea lista este o reprezentare in plan spiritual a metaforei de mai devreme, a carburantului. Iata zece modalitati prin care iti poti creste nivelul cosntiintei.

 


10. Intentia

Intentia de a-ti dezvolta constiinta este foarte importanta si este primordiala. Ceea ce este si mai interesant este faptul ca, simpla intentie de a-ti dezvolta constiinta te ajuta sa ti-o dezvolti. De asemenea, intentia de a-ti micsora nivelul constiintei face ca aceasta sa scada.

Constiinta umana poseda capacitatea de a se dezvolta sau a se micsora, la fel cum noi avem posibilitatea de a ne sinucide sau de a alege sa ne dezvoltam ca persoane. In orice moment ai puterea de a alege.

Prin afirmarea sincera a dorintei de a-ti dezvolta constiinta, vei putea sa ti-o dezvolti. De asemenea, esti liber in orice moment sa alegi sa-ti micsorezi nivelul de constiinta prin alegerile pe care le faci.

 

Loading...

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close