Cele opt motive pentru care e bine sa fii o persoana tacuta! – Cap Limpede

Cele opt motive pentru care e bine sa fii o persoana tacuta!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Am petrecut ani de zile luptandu-ma cu propriul meu temperament, incercand sa-mi dezvolt latura extroverta a personalitatii mele. Aceasta lupta s-a incheiat in momentul in care am inceput sa apreciez calitatile naturale pe care le posed, moment in care am putut sa imbratisez persoana care sunt cu adevarat. Iata opt motive pentru care nu trebuie sa te ingrijorezi daca esti o persoana tacuta, potrivit celor de la lifehack.org:

8. Oamenii tacuti imbratiseaza momentele de singuratate

Intr-o lume care pune foarte mare accent pe agitatie si pe dinamism, oamenii tacuti sunt de cele mai multe ori trecuti cu vederea. De cele mai multe ori acestia sunt artisti, scriitori, muzicieni si ganditori creativi care-si gasesc  marea inspiratie dintr-un singur lucru: singuratatea.

7. In singuratate iti gasesti calmul

Ai avut vreodata experienta de a aborda un coleg de serviciu foarte calm si linistit in timpul unui proiect stresant? Inainte sa-ti dai seama, intreaga ta atitudine s-a schimbat de indata ce ai simtit linistea si calmul celeilalte persoane. Oamenii tacuti tind sa aiba un efect relaxant asupra celorlalte persoane.

6. Oamenii tacuti nu-i intimideaza pe cei din jurul lor

Datorita lipsei de vanitate si a lipsei de actiuni exagerate, oamenii tacuti rareori obisnuiesc sa-i intimideze pe cei din jurul lor. Este foarte rara situatia in care sa vezi un om linistit aruncandu-i vorbe aspre sau barfind o alta persoana. Deoarece acesta nu are obiceiul sa-i intimideze pe ceilalti, acest tip de oameni ii fac pe cei din jurul lor sa se simta foarte comfortabil.

Loading...


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close