Cele trei alimente din antichitate cu o putere curativa incontestabila!

In: Culinar
.

Consumate timp de trei mii de ani in diferite parti ale lumii, Zaatarul, uleiul de seminte negre si curcuma macinata au fost venerate de catre civilizatiile antice pentru puterile curative pe care le au. Chiar daca stiinta moderna a confirmat ceea ce civilizatiile antice stiau deja, si anume despre beneficiile lor, lumea occidentala din prezent nu pare a le baga in seama. 

Citeste si   Jamie Oliver a descoperit secretul culinar al centenarilor! Vezi ce alimente garanteaza longevitatea

ZAATAR

zaatar


Zaatarul este un amestec de condimente consumat in special in Orientul Mijlociu si este format din: cimbru, oregano, maghiran, sumac, seminte de susan prajite uscate si sare. Acesta a fost parte a dietei mediteraneene de mii de ani si consumat in Egiptul Antic mai ales penru proprietatile de vindecare.

Sumacul, unul dintre ingredientele din care este format, este bogat in acid galic si are proprietati antifungice, antivirale si lupta impotriva cancerului. In plus, pare a fi un agent antiinflamator. Cimbrul si oregano sunt bogate in timol si carvacrol, compusi organici similari fenoliului care are proprietati antiseptice si antimicrobiene, potrivit Vigilant Citizen.

Citeste si   Afla care sunt cele 10 ALIMENTE sanatoase pentru INIMA ta!

CUM SA OBTINETI ZAATAR SI CUM SA IL CONSUMATI

Zaatar-ul poate fi gasit in majoritatea pietelor unde se vand produse din Orientul Mijlociu. Totodata, puteti comanda online de pe Amazon – acesta este destul de autentic sau puteti cumpara separat fiecare ingredient si le puteti amesteca ulterior.

.













MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Andrei Stancu Tags: , , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close