Cele zece povesti cu talc care te vor ajuta sa dobandesti intelepciunea SUFITA

In: Dezvoltare Personala
.

 

1. Rugaciunea

Rabiya, un mare mistic sufit,  obisnuia sa treaca in fiecare zi prin aceeasi piata si sa strige adevarul pe care-l cunoscuse. De cateva zile statea si privea un mistic care se ruga in fata unei moschei  “Doamne, deschide usa! Lasa-ma sa intru! De ce nu ma asculti? De ce nu-mi auzi rugaciunile?”

Citeste si   Cele 20 de lectii de viata de la un shaman care te pot ajuta in hatisurile vietii!

In acea zi, Rabiya nu a mai putut tolera suferinta misticului. Hassan plagea  si striga iar si iar “Deschide-mi usa. De ce nu-mi auzi rugaciunile?”

De fiecare data cand il auzea pe Hassan obisnuia sa zambeasca, dar astazi nu a mai putut suporta suferinta acestuia. A mers catre Hassan si i-a spus “Inceteaza cu tampeniile! Usa este deja deschisa, de fapt, esti deja inauntru!”

Citeste si   Lectie de viata de la parintele Paisie! Sa nu crezi tot ce auzi, sa nu faci tot ce poti, sa nu spui tot ce stii, sa nu dai tot ce ai!

Hassan l-a privit pe Rabiya, iar acel moment a devenit pentru el un moment al unei revelatii. Acesta i-a spus lui Rabiya “Ai venit la timp; altfel as fi strigat toata viata! De ani de zile obisnuiesc sa strig. Unde ai fost pana acum? Probabil m-ai mai vazut strigand, plangand.”

Rabiya i-a raspuns “Da, dar adevarul nu poate fi aflat decat la momentul potrivit. Asteptam momentul oportun. Astazi am reusit sa-ti spun. Probabil daca-ti spuneam ieri, te enervai. Daca-ti spuneam probabil imi spuneai ca-ti distrug momentele de rugaciune.”

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close