Cele zece povesti cu talc care te vor ajuta sa dobandesti intelepciunea SUFITA

In: Dezvoltare Personala
.

9. Schimba lumea!

Bayazid, un mistic sufit, scria in autobiografia sa “Cand eram tanar, fundatia tuturor rugaciunilor mele era “Doamne da-mi energie ca sa pot schimba lumea”. Toata lumea credea ca este ceva in neregula cu mine. Eram un revolutionar si doream sa schimb lumea.”

“Cand am devenit un pic mai matur am inceput sa ma rog: “Ma simt coplesit. Viata pare sa-mi scape printre degete – jumatate din viata mea s-a dus si nu am schimbat nici macar o singura persoana, cum cred c-as putea schimba o lume intreaga.” Asa ca i-am spus lui Dumnezeu “Familia o sa-mi fie indeajuns. Da-mi putere sa-mi schimb familia!”

Citeste si   Lucrurile pe care mamele le tin secrete toata viata! Te vor lasa mut!

“Cand am imbatranit”, sune Bayazid, “mi-am dat seama ca pana si incercarea de a-mi schimba familia este una dificila si pana la urma cine sunt eu ca sa-i schimb?” Asa ca m-am rugat la Dumnezeu “Am ajuns la un moment important al vietii mele. Doamne permite-mi macar sa fac asta: ajuta-ma sa ma schimb!”

Citeste si   Cele 12 lectii pline de intelepciune pe care le-am invatat de la bunica mea

Dumnezeu mi-a raspuns “Acum nu mai ai timp. Asta trebuia sa ma fi rugat de la inceput. Atunci inca mai exista aceasta posibilitate.”
CITESTE IN PAGINA URMATOARE>>>>>

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close