CFR Calatori a introdus trenurile suplimentare catre litoral! Vezi pe ce rute vor circula si care sunt reducerile de transport!

In: Social, Stirile zilei

CFR Calatori informeaza ca in perioada 15 iunie – 9 septembrie vor circula 31 de trenuri suplimentare catre litoral.

31 de trenuri vor asigura legaturi intre principalele orase din tara: Bucuresti, Arad, Oradea, Cluj Napoca, Brasov, Sibiu, Timisoara, Resita, Satu Mare, Suceava, Iasi, Galati si litoralul romanesc (Constanta/Mangalia). Trenurile vor fi introduse in circulatie treptat, informeaza CFR.


De asemenea, vor exista legaturi intre Constanta si statiunile de la malul marii: Eforie, Neptun, Costinesti, Mangalia, in intervalele orare cele mai solicitate.

Citeste si   Statul va finanta productia, procesarea si distributia in zona sectorului de lapte in toate satele romanesti!

In acest sezon, ruta trenului estival care circula de la Bucuresti, pe timp de noapte, catre mare, destinat in principal tinerilor si celor care doresc sa calatoreasca spre litoral la cele mai mici preturi – va fi prelungita pentru a include si relatia SibiuRamnicu ValceaPitestiBucuresti si retur. La acest tren este posibila cumpararea online al biletelor, cu reducerea suplimentara de 5%.

Citeste si   Iron Maiden va sustine un concert la Bucuresti, in Piata Constitutiei!

Calatorii pot beneficia de importante reduceri. CFR Calatori recomanda biletul dus-intors, care are o reducere de 10%. In plus, la trenurile cu regim de rezervare, pentru biletele cumparate online se acorda reducerea suplimentara de 5%.

Inainte de calatorie, CFR Calatori recomanda tuturor pasagerilor sa se asigure ca au achizitionat bilet pentru a evita taxarea suplimentara in tren si/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor in vigoare. Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa contacteze la numarul de telefon 021/9521 sau sa se adreseze personalului din statii.

Citeste si   Filmul "Ho Ho Ho 2 - O loterie de familie" va avea PREMIERA pe 23 noiembrie

Sursa: mediafax.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close