CFR e campioana României!

In: Sport, Stirile zilei

Liga 1 la fotbal și-a stabilit campioana. Victorioasă (3-2) în această seară, în derby-ul Clujului, cu Universitatea, CFR și-a asigurat titlul. Condusă cu 2-0, echipa lui Ioan Andone a revenit după eliminarea lui Adrian Cristea, cel de-al treilea gol fiind înscris printr-un penalty în minutul 89.

Cei doi jucători din cauza cărora s-a întrerupt acum 10 zile meciul dintre „U” şi CFR, Mircea Bornescu şi Ricardo Cadu, şi-au ispăşit etapele de suspendare şi aseară au fost titulari. Aceştia au vrut să dea dovadă de fair-play şi şi-au dat mâna.


Tot staff-ul tehnic şi administrativ al Stelei a fost aseară prezent pe Cluj Arena pentru a ţine pumnii lui „U”.

Şi la această partidă au fost incidente. O petardă aruncată de fanii gazdelor a lovit un steward care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Totuşi, meciul n-a mai fost la fel de tensionat ca primul.

Pentru rejucare, FRF n-a mai ales un arbitru român, ci a mers pe mâna unei brigăzi din Croaţia, cu Ante Vucemilovici la centru.

Cele două goluri de aseară au fost primele ale lui Marian Cristescu pentru „U” Cluj.

Adrian Cristea a luat stupid două cartonaşe galbene şi şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică din minutul 49.

Gabi Mureşan a înscris golul revenirii din lovitura liberă de la 35 de metri, bătută imediat după eliminarea lui Cristea.

Sogou a egalat la 2, iar Cadu, eroul negativ de acum 10 zile, a înscris golul pentru campionat învingându-l dintr-un penalty uşor acordat pe „duşmanul” său Bornescu, în penultimul minut de joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close