Chakra prin care poti sa vindeci diabetul!

In: Dezvoltare Personala

Cea de-a treia chakra, numita in limba sanscrita Manipura, este localizata in plexul solar,deasupra glandelor suprarenale.Este locul in care simtim fluturasi cand avem emotii puternice,cand ne este teama,in general.

Daca prima chakra este in echilibru, vulnerabilitatea celei de-a treia este reglata prin impamantare,adica stabilitate. Are culoarea Soarelui si ne aduce lumina,putere si vitalitate. Mai este numita si centrul vointei.

Citeste si   Nu mai arunca dintii de lapte! Vezi ce proprietati miraculoase au si la ce boli grave ii poti folosi!

Afectiuni precum diabetul si ulcerul ne indica o disfunctie a acestui centru energetic.

De asemenea,daca ne este frig mai tot timpul inseamna ce undeva exista o dereglare.

Fiind asociata cu focul,pentru a fi in forma,avem nevoie de energie continuu si aceasta energie o obtinem numai daca ne conectam in permanenta cu Sinele nostru superior.

Citeste si   Ce se intampla in corpul tau cand ai transpiratie rece! Trebuie sa iei legatura urgent cu medicul

Aceasta conectare se face prin meditatie,uneori prin retrageri in solitudine, prin rugacine si plimbari in natura, in tacere.

Pentru a avea o vointa de fier,dar si resursele pentru a realiza ceea ce ne-am propus, avem nevoie de armonie in viata de zi cu zi, de liniste, de iubire,de rugaciune.

Acest fapt a fost demonstrat chiar si de oamenii de stiinta, care nu au putut explica unele vindecari asa-zise miraculoase.

Citeste si   Otrava nevazuta care ne este bagata in hrana! "Oricum ai da-o, nu ai scapare! Exista un moment critic in care corpul va ceda inainte de termen"!

Cum la baza tuturor lucrurilor si actiunilor noastre sta energia,in diferitele ei forme, nu trebuie uitata iubirea fata de tot ce ne inconjoara,dar si fata de noi insine. Ea este motorul, factorul nostru vindecator, primit in dar de la Dumnezeu Tatal.

Sursa: Secretele

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close