Chiar si TU esti ASCULTAT la telefon! VODAFONE face dezvaluiri despre existenta unor CABLURI SECRETE!

In: Social, Stirile zilei

Compania de telefonie mobila Vodafone face dezvaluiri despre existenta unor cabluri secrete prin care agentiile guvernamentale asculta toate convorbirile de pe retelele sale in 29 de tari din Europa, informeaza The Guardian.

Vodafone, care publica un raport privind programele de monitorizare ale statului, face aceste dezvaluiri cu scopul de a se pune capat utilizarii tot mai largi a retelelor de telefonie mobila pentru spionarea cetatenilor.

Citeste si   Alerta! Epidemia despre care nu spun nimic adeptii Oliviei Steer! Copiii mor pe capete!

Compania afirma ca aceste cabluri secrete sunt conectate direct la reteaua sa si a altor grupuri de telecomunicatii, ceea ce le permite agentiilor secrete sa asculte sau sa inregistreze conversatii live, si, in anumite cazuri, sa localizeze un client.

In Albania, Egipt, Ungaria, India, Malta, Qatar, Romania, Africa de Sud si Turcia este ilegala dezvaluirea de informatii referitoare la inregistrarea sau interceptarea convorbirilor si a mesajelor telefonice, adauga sursa citata.

Citeste si   Merkel avertizeaza! Trebuie sa ne luam soarta in propriile maini! Europa nu se mai poate baza pe SUA si Marea Britanie

Sursa: agerpres.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close