China si Rusia pentru o noua arhitectura a securitatii. Putin, nici ustoroi n-a mancat, nici gura nu-i miroase

In: Stirile zilei, World

In Asia este necesar sa se creeze o noua arhitectura a securitatii, cu participarea Rusiei, a declarat presedintele chinez Xi Jinping in timpul vizitei presedintelui rus Vladimir Putin in China. In discursul sau, liderul din China a atras atentia asupra necesitatii luptei cu cele „trei rele”, potrivit ITAR -TASS.

Xi a subliniat ca securitatea unei tari nu poate fi asigurata in detrimentul alteia.

Citeste si   Scandalul care zguduie lumea celor mai bogati si influenti oameni! Vladimir Putin este devastat

„Litigiile ar trebui sa fie rezolvate prin mijloace pasnice, fara folosirea fortei sau la amenintarea cu forta” – a spus presedintele chinez.

China sustine ca prin consultari pasnice a reusit sa solutioneze litigiile transfrontaliere cu 12 tari, liderul chinez propunand crearea unui forum regional permanent pentru a discuta probleme de securitate. El a subliniat ca guvernul Chinei cauta sa creeze un mecanism permanent pentru statele din regiune pentru a lupta in comun impotriva celor „trei rele ” (terorismul, separatismul si extremismul).

Citeste si   Pana unde are de gand sa ajunga PUTIN in Ucraina? SCENARIUL NEGRU care va avea loc in OCTOMBRIE!

Putin si Xi Jinping nu s-au referit la situatia din Ucraina si recenta incalcare de catre Rusia, “pilonul stabilitatii regionale”, a suveranitatii unui stat vecin, prin anexarea unilaterala a unei intregi regiuni (Crimeea). In plus, niciun cuvant despre spirjinirea logistica, cu forte militare si armament de care Rusia a miscarii separatiste din regiunile estice ale Ucrainei.

Citeste si   Delta Dunarii este amenintata de un rezervor cu DESEURI TOXICE din vestul Ucrainei

 

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close