Cine este Hayat Boumeddiene, cea mai VANATA femeie din lume! FOTO + VIDEO

In: Stirile zilei, World
.

Hayat Boumeddiene, sotia lui Amedy Coulibaly, este cea mai vanata femeie din lume, dupa ce au aparut informatii potrivit carora aceasta a parasit teritoriul Frantei si s-ar afla in Turcia sau Siria.

Hayat Boumeddiene si Amedy Coulibaly au locuit intr-un apartamentsituat deasupra unui restaurant indian aproximativ cinci ani, potrivit unui vecin care vrea sa-si pastreze anonimatul, informeaza CNN.

Citeste si   Taina ignorata de romani! Este mai puternica decat acatistele

Boumeddiene, in varsta de 26 de ani, purta intotdeauna val islamic integral, iar cei soti erau adesea vazuti impreuna deplasandu-se cu un scuter.

Hayat Boumeddiene era originara din Villiers-sur-Marne, Franta, si mai avea sase frati. Mama ei a murit cand aceasta avea 8 ani, iar ea si unii dintre frati au fost dati in ingrijirea statului.

Citeste si   DESCOPERIRE in cazul celui mai celebru AVION DISPARUT! Un FRAGMENT gasit pe o INSULA din PACIFIC face lumina!

Conform Le Parisien, femeia ”s-a casatorit religios” cu Amedy Coulibaly in 2009. Anul urmator, Amedy Coulibaly si Cherif Kouachi au fost implicati in tentativa de eliberare a unui algerian care era inchis pentru atentatele de la metrou din 1995.

Coulibaly a facut inchisoare, in timp ce pentru Cherif kouachi nu au existat suficiente probe pentru condamnare.

Citeste si   PROFETII INFIORATOARE despre cum va arata Romania in 2015 fara Traian Basescu!

Mai multe fotografii publicate de presa franceza o arata pe Hayat Boumeddiene in timp ce trage cu arbaleta sau purtand un val islamic integral, care ii acopera intregul corp, cu exceptia ochilor.

Cine este Hayat Boumeddiene, cea mai VANATA femeie din lume! FOTO + VIDEO5

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close