Cine ne face MANDRI CA SUNTEM ROMANI peste hotare? O femeie a fost salvata de la inec in Belgia de o catelusa adoptata din Romania!

In: Stirile zilei, World

O femeie din Belgia a fost salvata de la inec tocmai de o catelusa adoptata din Romania, potrivit sudinfo.be.

Scoasa la plimbare miercuri seara, la Auvelais, de stapanul ei, Cannelle (Scortisoara) a simtit ca cineva este gata sa se inece in raul Sambre.

Citeste si   Descoperirea de la Tartaria care schimba istoria! Reprezentarea lui "Adam si Eva" de acum 6.000 de ani!

„Fiul meu, Vincent, o scosese afara seara’, spune Jasmine Cerfontaine, care a adoptat catelusa de sapte luni din Romania. ‘Este foarte sperioasa, mereu atenta la ce se intampla in jur”, adauga femeia.

‘Deodata s-a oprit, ridicand labuta, si a fugit spre raul Sambre. Pentru ca nu a raspuns cand a fost chemata, fiul meu s-a dus dupa ea si a vazut ca o persoana era gata sa se inece. A dat alarma si un barbat de pe un vas acostat a sarit in apa si a salvat femeia’, a povestit Cerfontaine. Dupa ce a stat o noapte la spital, aceasta s-a intors acasa, fiind in afara oricarui pericol.

Cannelle i-a rasplatit cu minunatul ei gest pe cei care au luat-o din Romania, unde o lege autorizeaza eutanasierea cainilor comunitari, scrie sursa.

„Catelusa este in Belgia de o luna, iar la noi se afla doar de trei saptamani”, spune Jasmine Cerfontaine. „Membrii asociatiei – Opriti masacrarea cainilor din Romania- au de ce sa fie mandri”, a incheiat ea.

Sursa: agerpres.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close