Cine se asemena, se aduna! Un deputat ALDE a tinut sa-si arate sustinerea pentru Tariceanu in chiloti!

In: Stirile zilei

Disputa din ALDE atinge cote penibile. Dumitru Zmau, deputat ales pe lista ALDE, a ales sa-si arate sustinerea fata de Calin Popescu Tariceanu… in chiloti. Locul manifestatiei penibile a fost chiar locul de munca al alesului: Parlamentul. Ca sa fie sigur ca tot mai multa lume a aflat de gestul sau, deputatul a postat imaginile pe retelele de socializare.

Citeste si   Daniel Constantin i-a predat o lectie dura lui Tariceanu! "Minciuna si ipocrizia, caracteristici definitorii ale comportamentului sau"!

Dumitru Zmau, unul dintre liderii locali ai ALDE Botosani, fost presedinte al filialei judetene, a ales o modalitate halucinanta de a protesta fata de scandalul care risca sa scindeze partidul din cauza certurilor dintre Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin.

Zmau, care se lauda ca e absolvent al Facultatii de Drept d,in cadrul Universitatii Al.I.Cuza Iasi si al Academiei de Politie „Al.I.Cuza” din Bucuresti s-a dezbracat si a ramas doar in sosete si chiloti in parcarea din fata Palatului Parlamentului. Un detaliu remarcat de internauti sosetele sunt diferite…

Citeste si   Tariceanu, dat de gol de catre fosta nevasta! Interceptarile DNA il demasca pe seful Senatului!

,,Si uite asa, mi-am luat ramas bun de la Daniel Constantin, atunci cand mi-am dat demisia din Copresedinte Alde Botosani. Atunci i-am aratat ce aveam in chiloti, in partea din spate. Acum cand vad ca face scandalul acesta, el fiind un nimeni absolut, as vrea sa-i arat ce am si in partea din fata! Cum e de facut, dragi prieteni?” este mesajul postat de Dumitru Zmau pe Facebook, alaturi de o fotografie in care apare doar in chiloti si ciorapi in fata Palatului Parlamentului.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close