Clotilde Armand mesaj catre Nicusor Dan: Nu ne lasam INTIMIDATI / VIDEO

In: Politic

Sotul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a fost exclus din USR prin votul unanim al conducerii partidului, in urma acuzatiilor conform carora ”echipa de comunicare/campanie” a USR ar fi asociat imaginea formatiunii cu activistii LGBT si cu Soros.

Clotilde Armand a spus, la Cluj-Napoca, referitor la decizia luata de colegii sai, ca ”iau mereu decizii gresite cand nu sunt cu ei”. Revenita la Bucuresti, Armand a filmat un clip cu sotul ei in care-l face praf pe Nicusor Dan, chiar daca nu ii da numele. Ea spune ca nu se vor lasa intimidati.
„Inainte de toate vreau sa spun ca suntem o familie unita, care nu se lasa afectata, intimidata de nicio greutate intalnita pe drum.”, a spus Clotilde Armand.


Sergiu Moroianu le-a multumit celor care si-au exprimat simpatia fata de el. „Vreau sa stiti ca in intreaga mea activitate de pana acum am sprijinit scopul si interesul USR. Am sprijinit cauza pentru care el a fost creat”, spune acesta.

Clotilde Armand: „Este o neintelegere, nu am putut sa discutam cu colegii nostri, s-au grabit foarte tare. Eu eram la Cluj, Sergiu nu a putut sa discute pur si simplu, avea alte lucruri mai importante de facut, pentru ca viata noastra de familie ramane o prioritate. Sper ca vom avea ocazia sa discutam. Tu esti matematician, esti obisnuit sa rezolvi probleme si vom rezolva si problema aceasta.”

Loading...

Clipul se termina in hohote de ras.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close