Club Billionaire se inchide! Afacerea lui Flavio Briatore din fieful Mafiei ucisa de „ura sociala”!

In: Bani, Stirile zilei

Club Billionaire, un club de noapte faimos de pe coasta Sardiniei, va fi inchis dupa ce timp de un deceniu a distrat supermodele, oligarhi si vedete de la Hollywood, scrie The Telegraph.

Anuntul a fost facut de proprietarul clubului, Flavio Briatore, care a acuzat guvernul tehnocrat al lui Mario Monti ca a incurajat o atmosfera de sobrietate si de invidie sociala alimentata de o represiune impotriva evaziunii fiscale care a vizat proprietarii ambarcatiunilor de lux si ai masinilor scumpe.

Citeste si   INVESTITORII calificati pentru licitatia de privatizare a OLTCHIM vor fi anuntati astazi!

„In Italia, daca ai o ambarcatiune mare si ancorezi intr-un port, esti ori bandit, ori hot si asta nu e bine. Guvernul actual a incurajat un fel de ura sociala”, a afirmat impresarul campionatului mondial de Formula Unu pentru revista italiana Chi.

Cu toate acestea, clubul de noapte exclusivist din Porto Cervo a prosperat in timpul lui Silvio Berlusconi, care are o vila chiar pe coasta Sardiniei si este prieten cu Briatore.

Un fotomodel din Rusia, care a lucrat la clubul Billionaire, este una dintre eroinele implicate in scandalurile sexuale ale fostul premier italian.

Citeste si   Monica Macovei si-a atins scopul: Parlamentarii PPE cer suspendarea votului Romaniei in Consiliul European

Briatore a mentionat ca aceasta vara este ultimul sezon in care va mai functiona clubul, din toamna acesta urmand a fi inchis.

Clientii bogati ai clubului, care isi parcheaza Ferrariurile si Lamborghiniurile la intrare si platesc pana la 800 euro pe o sticla de sampanie, vor trebui sa caute distractia in alta parte. Printre clientii celebri ai clubului de noapte se numara supermodelul Heidi Klum, boxeurul Mike Tyson si actorul Danzel Washington.

Proprietarul Club Billionaire a decis ca nu va mai investi in Italia: „M-am saturat de birocratia din aceasta tara. Cream locuri de munca si oportunitati, insa este intotdeauna greu sa obtii aprobare”.

Omul de afaceri va analiza rezultatele tinerilor antreprenori si ii va recompensa pe cei mai buni cu posturi de manageri in imperiul sau de afaceri.

Citeste si   Tribunalul Bucuresti: Hidroelectrica a iesit din insolventa!

 

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close