Connect-R continua povestea hitului “VARA NU DORM”, venind cu o varianta in engleza “SUMMER IS GONE”! Asculta si tu Noul HIT! – Cap Limpede

Connect-R continua povestea hitului “VARA NU DORM”, venind cu o varianta in engleza “SUMMER IS GONE”! Asculta si tu Noul HIT!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Connect-R s-a decis sa continue povestea de succes a hitului „Vara nu dorm”, asa ca a venit cu o varianta noua, de aceasta data in limba engleza „Summer is gone”, sperand sa intre in topuri si cu aceasta melodie! Asculta aici Noul HIT „SUMMER IS GONE”!

Daca „Vara nu dorm” a strans peste 11 milioane de ascultari pe YouTube pe un singur cont, oare cate vizualizari va strange clipul acesta? Nu stim daca „Summer is gone” este incercarea lui Connect-R de a intra pe piata internationala insa stim ca single-ul acesta a venit la momentul potrivit pentru ca vara tocmai s-a incheiat. Pe langa aceasta, ascultatorii de la radio si de la TV nu s-au saturat de hitul lui si de acordurile de chitara asa ca o continuare e bine-venita!

Textul a fost scris de Connect-R pe muzica lui Razvan Matache, colegul si prietenul sau de la Rappin’ On Production! PLAY & replay!

 

Loading...

 


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close