Coreea de Nord AMENINTA Coreea de Sud cu “DISTRUGEREA TOTALA”! VIDEO

In: Stirile zilei, World

Coreea de Nord a amenintat Coreea de Sud cu „distrugerea totala” in cursul conferintei Natiunilor Unite pe tema dezarmarii.

„Comportamentul eronat al Coreei de Sud va duce la distrugerea ei finala”, a declarat diplomatul nord-coreean Jon Yong Ryong in cursul reuniunii, conform Reuters.


Fara a se referi explicit la testul nuclear, diplomatul nord-coreean a subliniat ca regimul de la Phenian a facut, de curand, „un pas hotarat in directia autoapararii”, adoptand „masuri puternice pentru contracararea agresorilor straini”.

„Daca Statele Unite vor avea in continuare o atitudine ostila fata de Coreea de Nord, complicand astfel situatia, Coreea de Nord nu va avea alta optiune decat adoptarea de masuri suplimentare”, a incheiat diplomatul nord-coreean.

Declaratiile reprezentantului Coreei de Nord au fost condamnate imediat de Coreea de Sud, Marea Britanie si Statele Unite.

Sursa: mediafax.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Citeste si   Oficialii americani au cerut comitetului olimpic sa arda uniformele delegatiei Statelor Unite pentru Jocurile Olimpice Londra 2012! Vezi MOTIVUL
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close