CREIERUL UMAN este condus de EXTRATERESTRI prin tehnica IMPLANTURILOR!

In: Stiinta
.

Sarah War, din SUA a publicat o carte care cuprinde un jurnal din perioada 1993-1995, in care povesteste absolut toate intamplarile pe care le-a avut in intalnirile cu extraterestrii.

In carte ea vorbeste despre experientele traumatizante pe care le-a avut timp de doi ani de zile. The Grey sunt niste creaturi care nu au sentimente. Pentru ei nu exista frica sau durere. Merg in doua picioare, dar uneori merg in patru labe.

Liderul grupului de extraterestrii care au examinat-o era medicul, asa l-a numit ea, o creatura de un metru inaltime, dar care ii domina pe toti ceilalti.

Ward a comunicat cu medicul mental, fara cuvinte. Examinarea la care a fost supusa s-a facut cu ajutorul ochilor, fara instrumente medicale. The Grey se apropia foarte mult de corpul lui Ward, examinand fiecare centimetru de piele, dar vederea penetra si putea observa si organele care se aflau in interiorul corpului. Aceste creaturi nu aveau cutie toracica, nici oase si nici muschi.

Nu respirau si nu se vedeau pe corpul lor vene sau artere. Nu au nas si nici urechi. Fata este de culoare inchisa si prezinta un singur orificiu, care seamana cu o gura. Capul avea forma de para, iar mainile lor, care erau mai degraba niste labe, erau umede.

In anul 2009, Ward a fost supusa unei investigatii de catre un specialist american, medic de meserie, pe nume Leir. Acesta a gasit si extras un mic implant in degetul de la picior.

A supus mai multor teste implantul si a constatat ca acesta avea o radiofrecventa de 14,74 Mhz. Ca si compozitie acesta continea iridiu, paladium, uraniu, substante rar intalnite pe Pamant, dar si fier. Implantul a fost analizat de catre mai multi cercetatori si au constatat ca structura sa izotopica nu a mai fost intalnita pe Pamant.

CONTINUARE

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close