CTP a rabufnit! „Indivizi ca Dragnea si Tariceanu nu au nimic sfant. Gata sa vanda Romania strainilor pentru a ramane vatafi”

In: Politic

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a rectionat extrem de revoltat fata de trocul pe care Dragnea intentiona sa il faca cu UDMR. „Nivelul de sete de putere, de lacomie si de iresponsabilitate, sper sa fie receptat in toata hidosenia lui de catre cei care i-au votat pe Dragnea si Tariceanu”, a declarat CTP la Digi24.

„Spuneau ca nu vand Transilvania. Este adevarat, vand Romania. Ziua de 15 martie nu este o zi oarecare referitoare la o minoritate, asa cum spuneau PSD si UDMR. Nu, pentru ca ziua de 15 martie reprezinta umilirea, atacarea si uciderea romanilor de catre maghiari. Dupa ce s-a fortat fortarea alipirii la Ungaria a Ardealului.

Citeste si   Legea anti-fumat se schimba din nou: Seful o considera o lege proasta!

Ziua de 15 martie reprezinta tratarea romanilor ca o rasa inferioara de catre maghiari.

Cum poti sa acorzi o zi libera maghiariloer asa cum se acorda o zi libera pentru ziua nationala a romanilor? Dragnea avea de gand sa vanda Romania in chip simbolic prin acest troc cu maghiarii”, a spus CTP.

El a avut si un mesaj pentru votantii romani.

Citeste si   Klaus Iohannis: Am un mesaj pentru guvernanti: Jos mainile de pe DNA!

„Trebuie sa se inteleaca de catre orice cetatean ca indivizi ca Dragnea si Tariceanu nu au nimic sfant. Acesti oameni nu cred nici ce au spus in campania electorala, nici in ce au incercat sa faca acum, cu acest troc murdar, nu cred in nimic. Daca ar putea ar vande Romania strainilor, cu conditia sa ii puna pe ei vatafi peste Romania. Asta sa fie clar.

Citeste si   Cine vrea sa-i ia locul lui Sorin Oprescu!? Cine sunt parlamentarii care vor sa fie primari in Bucuresti

Nivelul de sete de putere, de lacomie si de iresponsabilitate, sper sa fie receptat in toata hidosenia lui de catre cei care i-au votat pe Dragnea si Tariceanu”, a a subliniat CTP la Digi24.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close