Cu ce am putea inlocui IBUPROFENUL? Vezi cele SASE alternative naturale!

In: Sanatate
.

Multe dintre medicamente sunt inspirate din surse naturale, companiile farmaceutice desfasurand teste si studii cu privire la eficacitatea unei anumite substante naturale pentru o anume afectiune.

De indata ce rezultatele sunt pozitive, acestia vor crea o versiune sintetica, mai potenta, a aceleiasi substante si o vor brevata cu scopul de a putea fi comercializata. Costurile de productie care apar in urma folosirii versiunilor sintetice sunt mult mai reduse, iar in anumite cazuri aproape inexistente. Din moment ce natura ne ofera deja tot ceea ce avem nevoie pentru a face fata afectiunilor de ce nu am incerca variantele mult mai potrivite pentru organism? Iata care sunt cele SASE alternative naturale ale ibuprofenului recomandate de e-dimineata.ro:


6. Scoarta de salcie alba

 

Aceasta planta este prima aspirina din lume. Salcia alba contine o substanta denumita salicina, iar aceasta se transforma in acid salicilic atunci cand ajunge in stomac. Acidul salicilic este componentul principal al aspirinei, iar atunci cand acesta este folosit in forma sa sintetica are efecte iritante asupra stomacului. Scoarta de salcie alba este foarte eficienta in ameliorarea durerii, inflamatiei si febrei.  CITESTE IN PAGINA URMATOARE>>>>>

Loading...

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close