Cu ce calitati ai putea fi inzestrat? Cele sapte daruri ale Zilei de Nastere!

In: Dezvoltare Personala
.

Ziua ta de nastere are o multime de lucruri sa iti zica pentru ca ai fost inzestrat cu un miracol al vietii. Afla care sunt cele sapte daruri ale Zilei de Nastere. 

Unii s-au nascut cu miracolul vietii, altii cu miracolul iubirii, altii cu miracolul frumusetii. Care este miracolul tau? Care este darul divin personal care ti-a fost harazit inca de la nastere? Care este acel dar special cu care ai fost inzestrat inca din momentul nasterii tale si care te va calauzi de-a lungul existentei tale pe acest Pamant?

Citeste si   Recladirea sentimentului de incredere in relatia de cuplu

Cei nascuti Luni – Miracolul Cuvantului

Cu ce MIRACOL te-au inzestrat ZEII! Cele SAPTE DARURI ale Zilei de Nastere!1Luni este o zi a inceputului, a cuvantului si a puterii de a incepe o actiune noua. Luni este o zi benefica pentru a-ti urma visurile si a le pune in practica. Ziua de Luni aduce cu ea libertate, libertatea cuvantului si a discursului. Nu ezita sa iti exprimi exuberanta, individualitatea, entuziasmul in fata celorlalti, chiar daca uneori ai tendinta de a te inchide in tine. Darul cu care te-ai nascut este darul Cuvantului, si el trebuie impartasit. El te va ajuta sa deschizi numeroase porti in viata. Ai abilitatea de a te face remarcat prin cuvant, fie el scris. Cuvantul tau influenteaza si schimba opinii, sprijina, pedepseste, dar ofera si afectiune si intelegere. Ai o mare putere de persuasiune, esti un bun orator si sti cum sa aplanezi conflictele.

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , , , ,
2 thoughts on “Cu ce calitati ai putea fi inzestrat? Cele sapte daruri ale Zilei de Nastere!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close