Cu doua ingrediente banale spui adio sinuzitei si simptomelor gripale!

In: Sanatate

Sinuzita este o inflamatie a cavitatii paranazale si, de obicei, se datoreaza infectiilor virale, bacteriene sau fungice, ori alergiilor. Simptomele se cronicizeaza foarte usor, motiv pentru care problemele trebuie tratate din timp.

In cazul sinuzitei cronice, tratamentul paleativ trebuie administrat neintrerupt….
Printre cele mai frecvente simptome se numara: tuse persistenta, oboseala, disconfort general, dureri de cap, congestie nazala si febra. Toate acestea se datoreaza acumularii de mucus in cavitatea paranazala ca urmare a obstructiilor produse de inflamatie.

Citeste si   Psalmul foarte puternic, care te ajuta cand esti bolnav!

Tratamentul pentru sinuzita consta de obicei in antibiotice si alte medicamente care pot sensibiliza corpul si genera efecte adverse, motiv pentru care astazi iti prezentam un tratament complet natural si foarte eficient.

Reteta de preparare

Ingrediente:

• 200 de ml de otet de mere

• O radacina proaspata de 5 cm de ghimbir

Citeste si   Puterea gandului ne poate vindeca!? Descopera acest leac deloc miraculos!

Mod de preparare:

Pentru prepararea tratamentului, urmeaza urmatorii pasi simpli:

• Da pe razatoare ghimbirul si asaza-l intr-un borcan cu capac

• Toarna peste ghimbir otetul de mere

• Inchide bine borcanul si lasa remediul la macerat timp de minimum 10 zile la temperatura camerei, agitand continutul din cand in cand.

Mod de utilizare:

Dupa cele 10 zile, incepe sa folosesti preparatul pentru inhalatii (50 de grame de ghimbir la 1 litru de apa clocotita). Dupa fiecare inhalatie, inmoaie o compresa in solutie si acopera cu ea zona gatului. Mentine compresa pe piele pe toata durata noptii.

Citeste si   ZECE REGRETE pe care nimeni nu le are la SFARSITUL VIETII!

Repeta acest procedeu timp de 3 zile consecutiv, perioada in care simptomele vor incepe deja sa se amelioreze. Inflamatia cedeaza treptat iar durerile de cap dispar sub efectul terapeutic al ghimbirului.

Sursa: Secretele

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close