CULMEA TERORISMULUI! Cei doi FRATI TERORISTI care au ingrozit Parisul stau pe FACEBOOK si se joaca de-a vanatoarea cu POLITIA FRANCEZA!

In: Stirile zilei, World
.

Cei doi frati teroristi care au ingrozit Parisul, Said si Cherif Kouachi, de 34 si 32 de ani, par sa se joace de-a vanatoarea cu Politia Franceza.

Unul dintre terorisi, Cherif Kouachi, pare sa aiba chiar si un cont de Facebook, fotografia acestuia de profil fiind poza pe care politistii francezi au dat-o publicitatii. Fotografia pare sa fie actualizata de aproximativ 11 ore.

Citeste si   Patru detinuti periculosi au EVADAT! Aveti MARE GRIJA! Unde se afla acestia!

Profilul teroristului nu este deschis de o zi sau doua. Pe contul cu numele “Cherif Cherif Kouachii” apar si postari din luna decembrie.

Profilul ironizeaza autoritatile franceze. La sectiunea informatii despre individ, teroristul pare sa-si insuseasca functia de prim ministru al Frantei.

In ceea ce priveste fotografiile, cea mai cautata persoana din Franta se da “KIng of Kings” – Regele regilor, cel putin asa reiese dintr-o poza care apare in contul utilizatorului.

Citeste si   Cel mai batran barbat din lume a decedat la varsta de 123 de ani

De asemenea, fotografia de “Cover” este un stop cadru din timpul atacului de la Charlie Hebdo.

Nu stim exact daca profilul este sau nu al teroristului, insa interentul poate oferi si alte piste politistilor, dar si spatiu de manevra infractorilor. La intrebari concrete despre cum este utilizat un cont de pe o retea de socializare pentru a aduce noi elemente anchetei, doar Serviciile Secrete si autoritatile competente pot sa raspunda.

Citeste si   Antonescu crede ca Iohannis ar fi un bun presedinte. Crin aduce insa si critici primarului Sibiului

Iata cum arata pofilul care apare pe Facebook:

5.

CULMEA TERORISMULUI! Cei doi FRATI TERORISTI care au ingrozit Parisul stau pe FACEBOOK si se joaca de-a vanatoarea cu POLITIA FRANCEZA!5

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close