Cum a ajuns Secureanu sa-si imparta viata cu „Gabriela Firea”!?

In: Life

Jurnalistul Catalin Tolontan face noi dezvaluiri despre Florin Secureanu, fostul manager al Spitalului Malaxa si membru PSD, care a devalizat bugetul spitalului in interesul personal si al iubitei sale pe nume Eugenia Chiriac, alias Vrabi. Un eveniment scandalos a avut loc pe data de 20 noiembrie, cand Eugenia Chiriac, poreclita „Vrabi”, iubita lui Secureanu, a urcat pe o scena din Londra in calitate de Gabriela Firea, scrie Tolo.ro

Citeste si   Este oficial! Gabriela Firea se lupta cu Orban pentru Primaria Capitalei

Pe 19 noiembrie 2016, Florin Secureanu si Eugenia Chiriac, alintata si ”Vrabi”, merg la Londra pe banii din taxele de sanatate.


Pe 20 noiembrie, cu alti bani, tot din taxele de sanatate, Florin Secureanu cumpara doua premii: 6.000 de euro platiti drept spaga de compania Noventis.

Gala are loc intr-o sala din Tower Hotel. Citeva zeci de oameni stau la mese rotunde, totul arata ca o facatura.

Citeste si   Nimeni nu misca in front! Cristina Tunegaru, profesoara care a spus despre Firea ca face un circ comunistoid grotesc, a fost data afara! "Nu vor decat sa scape de mine"

Apoi, cei doi se duc la shopping, tot cu banii din taxele de sanatate, scosi prin firma fictiva RYS.

Ziarul afla si scrie despre eveniment pe 28 noiembrie. Acum avem si imaginile in care ”Vrabi” se da drept Gabriela Firea.

Le facem publice.

”Jigodito!”, cuvîntul anului 2016, și filmarea cu ”Vrăbi” dîndu-se drept Gabriela Firea, primarul Bucureștiului! from Gazeta Sporturilor on Vimeo.

Citeste si   Arhiepiscopia Romano-Catolica devoaleaza legaturile Gabrielei Firea cu oamenii din spatele proiectului Cathedral Plaza! Cum a fost umilit arhiepiscopul Robu de cel mai evlavios primar!

sursa: realitatea.net

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close