Cum arata HARTA CUTREMURELOR de la inceputul lui 2014! VIDEO

In: Stirile zilei, World

Centrul de avertizare pentru tsunami din Pacific a realizat harta cutremurelor care au lovit lumea de la inceputul lui 2014.

In medie, Pamantul este zguduit, in fiecare luna, de unul sau doua cutremure cu magnitudinea mai mare de 6,5. Seisme au loc in fiecare zi, chiar in fiecare ora daca este vorba despre cele mai putin puternice, scrie dailymail.co.uk.

Citeste si   Copa America este in Chile! Alexis Sanchez a facut executia serii!

Potrivit Centrului de avertizare pentru tsunami din Pacific (PTWC), luna aprilie a fost un record in materie de cutremure. 13 seisme majore au avut loc in aceasta luna, dintre care cinci au avut o magnitudine mai mare de 7,8, declansand si alerte de tsunami.

In videoclipul time-lapse se observa cum Pamantul apare calm pana la data de 1 aprilie, ziua in care un cutremur de 8,2 a lovit nordul statului Chile. Apoi, planeta a fost zguduita de un alt cutremur major, care a lovit Insulele Solomon, in sudul Pacificului.

Citeste si   CUTREMURELE care au lovit OMENIREA in ultimul secol!

Alte miscari seismice cu magnitudinea peste nivelul normal au fost declansate in toata lumea – in Nicaragua, Mexic, Canada si chiar unul mai putin obisnuit in Atlanticul de Sud.

Vezi VIDEO AICI!

Centrul de avertizare pentru tsunami nu a oferit nicio indicatie cu privire la motivele care ar fi putut duce la puternica activitate seismica din aprilie.

Citeste si   Peretii unei BISERICI din Romania par sa vesteasca APOCALIPSA! Vezi GALERIE FOTO

Sursa: mediafax.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close