Cum iti dai seama daca esti o persoana negativista?

In: Dezvoltare Personala
.

Negativitatea se manifesta diferit pentru fiecare om in parte. In general, insa, persoanele negativiste tind sa se concentreze mai ales asupra dezavantajelor unor situatii sau sa aduca mereu in discutie lucrurile care le displac. Au o atitudine predominant cinica si pesimista. Pot trece usor drept capricioase sau morocanoase, sau pot deveni taioase si sarcastice.

Citeste si   Uite cu cine VOTEZI: Averile fiecarui candidat in parte la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014!

Iata cele 6 semne ca esti o persoana negativista:

Esti obsedat de control

Unii oameni au o fire foarte dominatoare si nu se simt impacati daca nu detin controlul a tot ceea ce se intampla in jurul lor. Isi fac griji din nimic si cauta mereu sa se impuna, o atitudine foarte toxica pentru cei din jur. Nu poti controla totul, invata sa te desprinzi de aceste porniri.

Citeste si   ApiLand lanseaza Laptisorul de matca pur cu aroma de mango

Esti mereu prost dispus si pesimist

Nimanui nu-i place compania unui pesimist prin definitie. In relatiile interumane, pesimismul nu face altceva decat sa intretina sentimente de indoiala si neincredere. Aceasta atitudine intuneca judecata si neaga in avans posibilitatea ca lucrurile sa aiba un deznodamant fericit. Persoanele negativiste nu produc lucruri sau idei pozitive, conform secretele.

Citeste si   Dieta numarul unu la americani! Este foarte usor de urmat

Esti irascibil si taios

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close