Cum se FURA ziua in amiaza mare la CONSTANTA, dintr-un vagon CFR, sub privirile agentilor de paza! VIDEO – Cap Limpede

Cum se FURA ziua in amiaza mare la CONSTANTA, dintr-un vagon CFR, sub privirile agentilor de paza! VIDEO

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

In timp ce 10 indivizi furau zeci de saci de carbune dintr-un vagon CFR, paznicii cat si angajatii CFR in loc sa intervina, se jucau in zapada.

Totul se petrece ziua in amiaza mare la intrarea in Portul Constanta. In furt sunt implicati 10-15 barbati. Unul dintre ei s-a urcat pe vagon si incarca sacii cu carbune.

In timp ce el incarca sacii, alt barbat ii arunca din vagon. In acest timp, angajatii firmei de paza se joaca cu bulgari de zapada.

Reteaua este bine organizata. Masinile sunt pregatite sa fie incarcate cu saci. In timp ce hotii incarca nestingeriti zeci de saci, un revizor tehnic de vagoane trece nepasator pe langa un barbat cocosat de greutatea sacului pe care il cara.

La cativa metri distanta, alti 3 paznici stau cu mainile in san in timp ce hotii continua sa incarce sacii cu carbunele furat.

Echipa care a filmat toate scenele a sunat la 112. Intr-un tarziu a aparut si o masina de politie, dar numai un singur hot mai era la locul fapei.

Loading...

„Acum am venit prima data. Am luat 4 saci pentru mine acasa” a spus persoana gasita la fata locului.

Contactat telefonic, directorul CFR Marfa Constanta a declarat ca va comenta cazul abia dupa ce va viziona imaginile.

In cele din urma politistii ridica cei cativa saci care au mai ramas iar apoi incearca sa afle de la paznici ce s-a intamplat.

Sursa: rtv.net


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close