Dan Finutu si sotia lui au fost condusi astazi pe ultimul drum

In: Social, Stirile zilei

Astazi au fost condusi pe ultimul drum printul tiganilor din Teleorman, Dan Finutu, si sotia lui. Acestia si-au pierdut viata intr-un tragic accident, in care au murit sapte oameni si au fost raniti alti opt.

Dan Finutu a devenit cunoscut si prin maretia palatului in care locuia. Dupa moarte, rudele lui vor sa faca in asa fel, incat nimeni sa nu uite ce mare om a fost el. I-au construit un cavou mare cat o garsoniera. Mai mult, cavoul va fi dotat ca o casa de locuit. „Exact ca pe o camera, cum e in vila. Covor, masa, pahare, tot cum e in camera. I se pregateste, ca sa aiba si el pe lumea cealalta. La noi, cand moare omul, i se pun aur si bani pe el”, a spus unul dintre cunoscutii lui Dan Finutu.


Soferul care a provocat tragedia nu avea permis, dar gonea nebuneste cu peste 160 km/h. Tanarul fara permis conducea BMW-ul pe care il primise cadou de la mama sa. Se intrecea cu un sofer cu Audi, care avea carnet de numai cateva luni. La un moment dat, tanarul fara permis a incercat sa-si depaseasca prietenul, insa l-a acrosat. BMW-ul a parasit drumul si s-a rasturnat. In schimb, masina Audi a intrat pe contrasens si s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism condus regulamentar. In acest autoturism condus regulamentar se aflau Dan Finutu, in varsta de 44 de ani si sotia sa, potrivit rtv.net.

Loading...

 

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close