DAN VOICULESCU a fost CONDAMNAT la 10 ani de inchisoare CU EXECUTARE in DOSARUL ICA!

In: Injustitia, Stirile zilei

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare, in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat la 8 ani de inchisoare. Fostul sef al ADS, Corneliu Popa, a fost condamnat la 8 ani de inchisoare.


Voiculescu a primit pedeapsa maxima prevazuta in noul Cod penal, legea mai favorabila in cazul sau.

Citeste si   IPOTEZA HALUCINANTA: Atentatul terorist de la Charlie Hebdo a fost COMANDAT de americani si serviciile secrete din Israel!

Totodata, lui Voiculescu i se interzic mai multe drepturi, printre care dreptul de a fi ales, timp de cinci ani.

Prin aceasta sentinta, Curtea de Apel i-a dublat lui Voiculescu pedeapsa data de Tribunalul Capitalei la fondul procesului.

Omul de afaceri, Dan Voiculescu, a declarat, vineri dimineata, la sediul IPJ Ilfov, ca pana la 34 de ani a trait cu sotia si cu doi copii in conditii rele, cu WC in curte, iar la penitenciar nu are cum sa fie mai rau de atat.

Citeste si   SCENARIU SOCANT: Romania este atacata de Rusia cu ARME METEO!

Omul de afaceri Dan Voiculescu a declarat, vineri dimineata, la IPJ Ilfov, ca joi seara, inainte de ziua in care se va pronunta sentinta in dosarul ICA, a mancat varza cu carnati, a baut vin, s-a uitat la emisiunea lui Mihai Gadea si s-a culcat, dormind bine, dovada ca nu e speriat.

Sursa: mediafax.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close