De la 15 iunie dispare o importanta taxa pentru romani!

In: Bani

La 10 ani de la intrarea in Uniunea Europeana romanii au un motiv de bucurie in plus. Astfel ca din 15 iunie 2017 nu mai platesc taxe de roaming si alte taxe de trafic de date la preturi diferite.

Parlamentul European a inlaturat ultimul obstacol in calea abolirii definitive a tarifelor de roaming, dupa votul de joi din plen, potrivit portalului de stiri oficial al PE.

Citeste si   Primul transplant de plaman din tara! Vezi unde si cand va avea loc!

Abolirea tarifelor de Roaming, acum programata pentru 15 iunie 2017, va permite consumatorilor sa sune, sa trimita SMS-uri si sa foloseasca datele mobile in toate tarile membre UE la acelasi cost ca in tara de origine.

”Aceasta este o mare victorie pentru consumatorii europeni”, a spus Miapetra Kumpula-Natri. ”Acum putem celebra faptul ca de pe 15 iunie nu vor mai fi tarife de roaming. Utilizatorii vor putea calatori in Europa si vor putea sa isi verifice liberi e-mailurile, sa foloseasca serviciile de harti, sa uploadeze fotografii pe social media, sa sune si sa dea mesaje acasa fara vreun cost suplimentar”.

Citeste si   Amenzi usturatoare pentru toti bucurestenii! Vezi ce suma platesti daca nu strangi mizeria animalului de companie

Parlamentul a inlaturat astazi ultimul obstacol – plafonarile de preturi la vanzarea en-gross (plafonarea tarifelor dintre operatori) – prin sustinerea unui acord informal, deja aprobat de Consiliu.

sursa: zf.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close