Uimitor! Ce spune degetul mic despre tine

In: Dezvoltare Personala

Se spune ca lungimea degetelor iti poate dezvalui personalitatea. ompara lungimea degetului mic cu degetul inelar si vezi daca ti se potriveste una dintre caracteristici.

Daca lungimea degetului mic atinge primul segment al degetului inelar…


Detii abilitati de comunicare rezonabile. Fructifica acest talent cat de bine poti, mai ales in timpul conversatiilor purtate intre patru ochi. Nu zabovi prea mult atunci cand vine vorba de exprimarea emotiilor. Ai o intuitie buna in aceasta privinta, asa ca reusesti mai mereu sa intri in rezonanta cu ceilalti. Ai incredere In tine si traieste din plin clipa, tratand fiecare zi ca si cum ar fi Ziua Indragostitilor, scrie cristi iacov pentru secretele.

Citeste si   Cele 12 minciuni pe care oamenii puternici nu le vor crede niciodata

Daca degetul mic depaseste primul segment al degetului inelar…

Esti o persoana foarte comunicativa si inteligenta! Pentru tine e floare la ureche sa iti exprimi liber sentimentele si emotiile. Esti generos si bun cu cei din jurul tau. Dar ai grija! Multi oameni pot interpreta gresit generozitatea si bunatatea pe care le manifesti, sau pot profita de aceste trasaturi de caracter in detrimentul tau. Nu exagera cu complimentele!

Citeste si   NOUA revelatii care au schimbat modul in care privesc viata

Daca varful degetului mic se afla sub primul segment al degetului inelar…

Chiar daca cineva te atrage, nu o arati in mod deschis. Astepti ca partenera/ partenerul sa faca primul pas, iar cand sentimentele nu sunt reciproce, te descurajezi usor.

E un atu faptul ca nu iti faci cunoscute sentimentele si intentiile in mod prematur. Nu te pripesti, ci mai intai cauti sa comunici cu persoana draga pe Facebook sau prin mesaje SMS.

Citeste si   Lectiile de viata ale celui mai recunoscut samurai! "Dumnezeu ii ajuta pe cei care se ajuta singuri!"

sursa: secretele.com, autor: Cristian Iacov

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close