Del Bosque recunoaste: Chile si Olanda au fost mai bune!

In: Stirile zilei

Selectionerul Spaniei, Vicente del Bosque, a declarat, miercuri, ca eliminarea campioanei mondiale en-titre inca din grupe la turneul final din Brazilia este corecta, subliniind ca Olanda si Chile au fost mai bune.

“Eliminarea noastra este justa, chilienii au fost mai buni, olandezii la fel. Totusi cred ca am demonstrat o anumita forta de caracter. Usor-usor vom lua deciziile necesare pentru ce va urma. Avem timp sa reflectam”, a declarat Del Bosque.


Formatia Spaniei, campioana mondiala en-titre si dubla detinatoare a titlului european, a fost eliminata inca din faza grupelor la Cupa Mondiala din Brazilia, dupa a doua infrangere consecutiva in grupa B, scor 2-0 cu echipa statului Chile, care, alaturi de Olanda, accede in optimile competitiei.
Reprezentativa Spaniei este a patra campioana mondiala en-titre eliminata in grupe, dupa Brazilia (1966), Franta (2002) si Italia (2010).
Spania a fost invinsa in primul meci de Olanda, scor 5-1, iar miercuri a pierdut si partida cu nationala statului Chile.
In celalalt meci al grupei B, Olanda a invins Australia, scor 3-2.

Citeste pe

Loading...

: Brasil.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close