DEMISIE in direct: O prezentatoare din Rusia a recurs la acest gest in semn de protest fata de actiunile Rusiei impotriva Ucrainei! VIDEO – Cap Limpede

DEMISIE in direct: O prezentatoare din Rusia a recurs la acest gest in semn de protest fata de actiunile Rusiei impotriva Ucrainei! VIDEO

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

O prezentatoare a unui post de televiziune din Rusia a demisionat in direct, in semn de protest fata de actiunile Rusiei impotriva Ucrainei.

Reactia jurnalistei vine la scurt timp dupa ce, marti, o alta prezentatoare RT, Abby Martin, a spus ca „interventia Rusiei in Crimeea este o greseala”. Liz Wahl, care lucreaza la studioul din Washington al RT America, a anuntat, miercuri, ca isi da demisia, din cauza felului in care postul prezinta actiunile presedintelui Putin, in Crimeea. Ea a acuzat reteaua pentru care lucra ca musamalizeaza interventia militara ruseasca in Ucraina, relateaza The Guardian.

Jurnalista s-a abatut de la programul obisnuit, anuntand ca se confrunta cu „incercari de ordin etic si moral”.Liz Wahl a spus ca bunicii ei sunt imigranti maghiari, care si-au parasit tara natala „pentru a scapa din calea fortelor sovietice”, in timpul revolutiei din 1956, ca este fiica unui veteran si sotia unui medic la o baza militara si ca nu mai poate face parte dintr-o retea care „musamalizeaza actiunile lui Putin”. Prezentatoarea si-a incheiat mesajul spunand ca este mandra sa fie americana, crede „in raspandirea adevarului” si demisioneaza. Wahl isi aratase deja sustinerea pentru Abby Martin pe reteaua de socializare Twitter, pe care a numit-o „My girl”, (n.r. fata mea, prietena mea).

Loading...

Sursa: mediafax.ro


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close