Deputatii au admis urmarirea penala si retinerea Elenei Udrea

In: Injustitia

Plenul Camerei Deputatilor a admis miercuri cererile Justitiei privind urmarirea penala si incuviintarea retinerii Elenei Udrea, in timp ce pentru arestarea preventiva nu s-a intrunit numarul necesar de voturi.

Deputatii au votat mai intai cererea de urmarire penala a Elenei Udrea, iar apoi au fost supuse votului cu bile concomitent cererile privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive a acesteia, relateaza Agerpres.


Daca in ceea ce priveste votul asupra cererii privind urmarirea penala a Elenei Udrea decizia a fost favoarea solicitarii DNA, in cazul incuviintarii retinerii acesteia au fost dezbateri in cadrul comisiei de numarare de mai bine de o ora, dupa ce s-a constatat ca au fost introduse in urne mai multe bile decat deputatii prezenti.

Citeste si   DNA decapiteaza sefii Politiei din Prahova! Au fost ridicati de jandarmi

In cele din urma, s-a anuntat ca incuviintarea retinerii a adoptata de plenul Camerei Deputatilor cu 123 de voturi „pentru” si 119 „impotriva”, iar pentru solicitarea privind arestarea preventiva s-au inregistrat 115 voturi „pentru” si 105 „impotriva”, nefiind intrunit numarul de voturi necesar — 122—pentru adoptarea hotararii in acest caz.

Social-democratul Marian Neacsu si liberalul Ludovic Orban au recomandat ulterior in Biroul permanent ca pe viitor sa nu se mai faca vot concomitent cu bile.

Citeste si   Elena Udrea propune organizarea Conventiei Nationale a PDL cu 10.000 de delegati!

Elena Udrea a anuntat ca nu are de gand sa conteste votul colegilor sai asupra cererilor de retinere si de arestare preventiva.

„Nu contest nimic. Eu cred ca (deputatii — n.r.) au dat-o ca la rabin. Adica, hai sa fie una si pentru procuror, una si pentru Udrea. Cred ca asa au dat-o. Pentru ca e imposibil sa nu fi fost voturi anulate, stim cu toti ca au fost”, a aratat Udrea.

Citeste si   Noua lovitura pentru Ponta: Mama si sora premierului - la DNA

intrebata daca crede ca va mai fi retinuta de procuror, in conditiile in care deputatii au respins cererea de arestare preventiva, ea a spus: „Eu vreau sa fiu retinuta si vreau sa port din nou catuse. Haideti, daca e circ, sa fie pana la capat!”.

Ea a mentionat ca se simte obosita dupa ce a stat doua ore in picioare in asteptarea rezultatului.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close