Deschide-ti al treilea ochi prin aceste cinci metode simple!

In: Dezvoltare Personala
.

Al treilea ochi este un concept mistic si ezoteric care se refera la un ochi invizibil speculativ care vede dincolo de vederea obisnuita. 

Cum il deschizi pe al tau? Iata 5 metode simple: 


REZERVOARE DE FLOTATIE

Ajungerea intr-un rezervor de flotatie este asemanator cu intratul intr-un sicriu, ideea fiind de a priva de toate simturile. Intuneric bezna, liniste totala si senatie de plutire. Rezervorul este umplut cu apa la aceeasi temperatura cu corpul tau si o cantitate mare de sare care sa te mentina la suprafata. In momentul ala plutesti fara a avea acces la celalalte simturi.

Avantajele acestui rezervor este ca efectul poate fi simtit chiar si cateva saptamani dupa. Acesta poate fi folosit pentru mai multe lucruri, spre exemplu, cea mai profunda intelegere de sine pentru pregatirea mentala de dinaintea unui maraton.

ANTRENAREA UNDELOR CEREBRALE

Antrenarea undelor cerebrale este o forma de meditatie asistata ce foloseste sunetul. Totul pleaca de la doua ritmuri opuse sincronizate la fel cum fac mintea si corpul nostru. Se presupune ca trupurile noastre sincronizeaza in mod naturallucrurile din jur cu cele doua ritmuri doar ca nu observam.

Divertismentul undelor cerebrale isi propune sa creeze aceleasi unde cerebrale pe care meditatia traditionala le realizeaza in ani de zile.

Loading...

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Andrei Stancu Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close