Descoperire de ultima ora a cercetatorilor! Ucide microbii in cateva minute!

In: Sanatate

Studiile arata ca rezistenta la antibiotice creste cu o rata alarmanta, ducand la pierderea rolului vital al medicamentului in proceduri medicale precum sectiunile cezariene, implanturile de inlocuire a articulatiilor si chimioterapie. Potrivit rapoartelor, pana in 2050, ineficienta antibioticelor va duce la infectii ce vor ucide 10 milioane de oameni pe an.

Citeste si   Medicul Cristian Rachitan: “Niciun medicament din lume nu poate vindeca vreo boala. Un medicament compenseaza dar nicidecum nu vindeca"!

Oamenii de stiinta de la Institutul de Bioinginerie si Nanotehnologie din Singapore au creat un material, numit oligomer imidazoliu, care omoara microbii rapid, prevenind dezvoltarea bacteriilor imune la medicamente. Compusul este un antibacterian rapid si distruge 99,7% din bacteriile E.coli si 99,9% din ciupercile rezistente la antibiotic precum Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa si Candida albicans, in doar cateva minute, arata bzi.

Citeste si   Un medicament folosit de multi romani a fost scos de pe piata! Tu il foloseai

Inovatia medicala se prezinta sub forma de praf alb, solubil in apa si ar putea fi folosit si in spray-urile utilizate pentru sterilizarea spitalelor.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close