Descoperire incredibila in stomacul unei tinere de 22 de ani! Medicii au fost socati!

In: World

Unei femei din India i s-au extras 150 de viermi cilindrici, dintre care unii aveau chiar si 25 de centimetri. Viermii parazitari sunt o problema in mediile insalubre, dar chiar si asa, acest caz este socant prin numarul incredibil de 150 de asemenea indivizi.

Neha Behum, o femeie de 22 de ani din Uttar Pradesh, India, a suferit luni de zile de dureri de stomac, varsaturi si constipatie. In ciuda faptului ca a mers la medicul local, acesta nu a reusit sa dea un diagnostic, prescriindu-i medicamente pentru alinarea durerii.

Citeste si   Laptisorul de matca pentru raceala si gripa

In urma unor dureri extreme, aceasta a hotarat sa mearga la spitalul KG Nanda din Chandauli. Examinarea a aratat ceva neobisnuit in abdomenul ei, iar doctorii au hotarat sa o opereze. Aceasta operatie a durat cinci ore, timp in care echipa de medici i-au extras 150 de viermi intestinali vii.

Dr. Anand Prakash Tiwari, un medic care a participat la operatie a dezvaluit ca „ouale viermilor au intrat probabil prin gura. Se poate din cauza lipsei de igiena in si in jurul zonei in care pacientul traieste”.

Citeste si   Cea mai mare minciuna a industriei zaharului – A platit o suma uriasa pentru a ascunde adevarul!

La o saptamana dupa operatie, Neha poate manca din nou hrana solida si se recupereaza bine. Doctorii nu au ajuns la o concluzie cu privire la specia de viermi care au infestat femeia, dar cu siguranta este o specie de Nematode, cunoscuti si ca viermi cilindrici, arata bzi.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close