este cea mai ABERANTA LEGE CU EFECTE DEZASTRUOASE PE TERMEN LUNG DEOARECE:
1. Tig**** SE VOR INMULTI CA CIUPERCILE DUPA PLOAIE femeile cu bani vor merge la cabinetele private si vor umfla buzunarele celor cu bani.
2. mie ca om si respectiv femeie mi se incalca un drept fundamental acela de a decide singura la ce serviciu medical sa apelez. nu AU DREPTUL SA MA OBLIGE CE SERVICIU SA ACCESEZ.
3. psihologii numai daca vor fi PROSTI SI INCONSTIENTI DE RISCUL LA CARE SE EXPUN VOR DA TIDULA UNEI FEMEI PENTRU AVORT.
4. vor creste alarmant numarul copiilor nedoriti, urati, si ulterior abuzati si /sau ajunsi pe strada. o femeie aflata intr-o situatie de vulnerabilitate poate decide pentru pastrarea unei sarcini nedorite si urate. se va trezi cu un copil nedorit, urat pe care il va maltrata.
5. va creste numarul femeilor cu accidente postavort. femeia merge la medic dupa ce sta si astepta sa-i vina ciclu caci femeia care nu-si doreste copil nici prin capul gandului nu-i trece ca daca ii intarzie ciclul ar putea fi si insarcinata. ajunge la medic tarziu. ii conditionata de un abuz acela de a merge intai la un psiholog. apoi ii conditionata de asteptarea catorva zile in care statu io bagat pe gat asa zisul termen de gandire. cand se implineste asteptatu medicu nu mai poate face avortu. femeia disperata va cauta sarlatani sau isi va provoca singura avortul consecintele vor fi dezastruoase si vor cadea pe umerii statului. vaiiiiiiiiiiiiiiiiii deci nu mai potttttttttttttt imaginativa ce face statu cu noi. o parte din aceste femei vor ramane cu burta la gura vor neste si daca nu isi vor abandona in maternitate copiii ii vor ura toata viata iar progenitura isi va ura mama.
6. s-a dat unda verde viitoarelor adoptii internationale. de ce? simplu. ne vom trezi pe cap cu o puzderie de progenituri nedorite de mama, parasiti in spitale, sau pe la containerele de gunoi iar statul va spune ca nu are bani pentru ei motiv pentru care da liber adoptiilor internationale. occidentul si sua stiu ca romania era pepiniera de copii abandonati si ce au zis ei acum? de ce sa nu revenim din nou la pepiniera din romania ca sa avem noi maldare de carne destule pentru experimente de tot felul?
7. ESTE CEA MAI HALUCINANTTTTTTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAA LEGE PE CARE AM AUZIT-O. AM FACUT CRIZE DE NERVI PE TOATE SITEURILE SI PE TOATE BLOGURILE CAND AM AUZIT DE MODIFICAREA INDAMNIZATIILOR PENTRU MAME DIN CONCEDIUL PPOSTNATAL DAR ACEASTA LEGE O INTRECE SI LE INTRECE PE TOATEEEEEEEEEEEEEE IN ABUZUL EXERCITAT ASUPRA NATIEI ROMANE EMEII. SPUN NATIE ROMANA DEOARECE SOBOLANII DE TI**** VOR FACE SI MAI MULTI COPII CACI NU VOR AVEA BANI DE AVORT LA PRIVAT. SPUN ABUZ ASUPRA INDIVIDULUI PORNIND DE LA PREMIZA CA SI FEMEIA ESTE OM. DACA FEMEIA ESTE ANIMAL ATUNCI POT INTELEGE DAR DACA FEMEIA ESTE OM EA TREBUIE SA ALEAGA CE SERVICIU MEDICAL ACCESEAZA NU AU DREPTUL SA O OBLIGE SA MEARGA IN CONSILIERE PSIHOLOGICA.
ACEASTA SULFINA BARBU ORI ESTE HANDICAPATA ORI ESTE CRETINA ORI ESTE IMBECILA ORI ESTE XENOFOBA. EU PE ACEASTA SULFINA BARBU VREAU SA O DAU IN JUDECATA PENTRU ACEST PROIECT DE LEGE.