Discotecile si cluburile de noapte vor fi controlate de politisti

In: Social, Stirile zilei

Politistii vor lua pe sus, de vineri pana duminica, discotecile, barurile si cluburile de noapte pentru prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri si pentru depistarea persoanelor care practica prostitutia, a anuntat Politia Romana.

Controalele vor avea loc la discoteci, baruri, cluburi de noapte si alte localuri de alimentatie publica, atat din mediul urban cat si din cel rural.


“Politisti din cadrul serviciilor de ordine publica si investigatii criminale, impreuna cu politisti din cadrul structurilor de combatere a criminalitatii organizate, vor actiona pentru prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri si substante susceptibile de a avea efecte psihoactive, prevenirea furturilor din patrimoniul public si privat, depistarea persoanelor care practica prostitutia si proxenetismul, precum si pentru prevenirea infractiunilor cu violenta”, se arata intr-un comunicat de presa de vineri al Politiei Romane.

Totodata, controalele vizeaza depistarea si tragerea la raspundere a persoanelor urmarite, identificarea bunurilor obtinute din comiterea de infractiuni si sanctionarea celor care incalca prevederile legale.

Politistii vor verifica si daca sunt asigurate paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor.

Loading...

 

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close