Discursul memorabil si emotionant al Stelei Popescu, despre invatamantul romanesc. „Un copil se strica repede si se repara greu” Video – Cap Limpede

Discursul memorabil si emotionant al Stelei Popescu, despre invatamantul romanesc. „Un copil se strica repede si se repara greu” Video

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Stela Popescu s-a stins din viata la varsta de 81 de ani. in urma cu 2 ani, indragita actrita a interpretat un monolog impresionant. In 2015, Stela Popescu a prezentat o radiografie dura, dar cat se poate de reala si actuala, a sistemului educational din Romania, din perspectiva unei directoare de liceu, in cadrul serialului “Las Fierbinti”.

“Toti profesorii pleaca la Bucuresti, nimeni nu mai vrea sa predea aici. Am scris la minister, am fost la inspectorate, nu sunt solutii. De parca aici n-ar fi copii de valoare”, isi incepe Stela Popescu monologul, dupa care incepe sa prezinte problemele rusinoase, cat se poate de prezente si in realitate, ale invatamantului romanesc.

“Nicaieri in Europa nu mai exista asa ceva: sa incalzesti clasele cu lemne. Lucrurile din tara asta au luat-o pe un drum gresit”, continua Stela Popescu.

Concluzia este una cat se poate de trista: “La noi inca e bine (n.r. referindu-se la scoala din Las Fierbinti), in alte locuri e si mai rau”.

Loading...

 


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close