Document declasificat! FBI recunoaste ca Hitler a supravietuit razboiului si a fugit in Argentina!

In: Stirile zilei, World

Oficial, Hitler s-ar fi sinucis in buncarul sau subteran, dar un document declasificat al FBI arata ca cel mai mare criminal al omenirii a supravietuit si a fugit in Argentina.

Totusi, citeva documente clasificate arata faptul ca FBI a avut unele suspiciuni legat de moartea dictatorului.

Documentele sustin ca Hitler si Eva Braun si-ar fi inscenat moartea si ca ar ar fi primit ajutor din partea directorului OSS – Allen Dulles. Intr-unul dintre documentele din Los Angeles se arata ca FBI ar fi avut cunostinta de un submarin misterios care ar fi transportat citiva oficiali nazisti pina in Argentina.

Citeste si   Documente secrete. De ce fostul rege britanic complota cu Hitler?

Pe acesta s-ar fi aflat si Hitler, impreuna cu Eva Brown. Din primele informatii, se pare ca guvernul argentinian l-ar fi ajutat pe dictator sa se ascunda.

Identitatea informatorului a ramas ascunsa, insa detaliile oferite de acesta i-au determinat pe agentii FBI sa pastreze documentele in arhiva, desi americanii nu au investigat cazul mai departe.

Citeste si   Tunelul secret prin care planuia Ceausescu sa fuga a iesit la iveala! Detalii din buncarul secret antiatomic al dictatorului!

De asemenea, in 1945, generalul si omul politic Dwight David Eisenhower a scris ca posibilitatea ca Hitler sa traiasca linistit si fara nici o problema in Argentina este foarte mare.

Nu ar fi pentru prima data cind OSS ar ajuta un important personaj nazist sa scape de pedeapsa. Adolf Eichmann a fost localizat in Argentina in 1960, astfel ca si Hitler a trait, cel mai probabil, linistit in America de Sud.

Citeste si   Profetiile care au cutremurat Rusia! A fost trimisul lui Dumnezeu pe Pamant!

Document declasificat! FBI recunoaste ca Hitler traieste si a fugit in Argentina!2

Sursa: fanatik.ro

Citeste caplimpede

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close