DOCUMENTARUL “Izvorul tineretii” care prezinta viata dintr-un sat din Romania! VIDEO

In: Stiinta, Stirile zilei, Videogalerie

Documentarul “Izvorul tineretii/ Stream of love”, realizat de Ágnes Sós prezinta viata dintr-un sat transilvanean.

Filmat intr-un sat din Romania, documentarul “Izvorul tineretii/ Stream of love” (Ungaria, 2013) exploreaza relatiile intime dintre un octogenar si femeile din satul lui. Pe masura ce viziteaza fiecare femeie, ies la suprafata adanci secrete dramatice. Totul este insotit de umor si farmec.

Citeste si   EVENIMENT: "Why Democracy?"- Festival de Film Documentar dedicat democratiei si drepturilor omului, 3-8 august, Muzeul National al Taranului Roman

Documentarul va fi difuzat, in premiera, la HBO, pe 14 august, de la ora 20.00.

Iubirea si dorinta umplu mintile satenilor dintr-un sat maghiar din Transilvania, Romania, chiar daca acestia se afla la varsta a treia. Timpul s-a oprit aici si, chiar daca cei mai multi sateni sunt in varsta, au suflete tinere. De exemplu, Feri este un romantic incurabil. Desi a trecut bine de 80 de ani, le face in continuare avansuri celor 25 de vaduve din sat – desi sustine ca doar doua sau trei dintre ele merita efortul. Si femeile vorbesc deschis atunci cand isi impartasesc cele mai intime ganduri si vise in fata camerei. Povestile lor tragi-comice demonstreaza ca vechiul joc al iubirii inca se joaca in acest sat indepartat, inconjurat de aura trecutului.

Citeste si   EXPERIMENTUL INEDIT al unei tinere care a dorit sa arate ce inseamna sa fii FEMEIE in Egipt! VIDEO

Vezi VIDEO PE: video.caplimpede.ro

    

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close