Doliu in lumea tenisului din Romania. Un jucator a murit pe teren!

In: Sport

Clipe de groaza pe un teren de tenis de la Complexul Sportiv Milcovul Sud din Focsani. Un sportiv a murit chiar in timpul unei partide.

Tenismanul Ion Zainea a murit, sambata, la varsta de 45 de ani, in timpul unui meci pe care il disputa pe unul din terenurile Complexului Sportiv Milcovul Sud din Focsani, dupa ce a suferit un infarct.

Citeste si   Victor Ponta revine in forta! Ce arogante mai face...

Sportivul participa la Turneul de tenis oraganizat de Asociatia Tenis Club Focsani si sustinut financiar de Consiliul Judetean Vrancea.

In timpul partidei pe care o disputa impotriva lui Constantin Ciocirlan, fost sef la Garda Financiara, lui Zainea i s-a facut rau, el nemaiputand fi salvat de catre echipajul medical ajuns la fata locului.

Citeste si   MAFIA sau MASONERIA? Cine a vrut sa-l asasineze pe Michael Jackson!

„Dupa aproximativ o ora si jumatate, Ion Zainea a solicitat o pauza deoarece nu se simtea bine. A stat pe banca vreo 7-8 minute, apoi a cazut si asta a fost. Am chemat Ambulanta, care a venit dupa 15 minute, dar era prea tarziu ca prietenul nostru sa mai fie salvat”, a spus Costi Ciocirlan.

Ion Zainea avea 45 de ani, era din Focsani, si lucra la o firma de televiziune prin cablu din oras si participa frecvent la turneele de tenis ale veteranilor. sursa: mediafax.ro

Citeste si   LOVITURA puternica asupra PRO TV. Fostul sef al postului SUSPECTAT de evaziune fiscala

 

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close