Dosarul “Caltabosul”: Traian Remes si Ioan Avram Muresan, CONDAMNATI la trei ani de inchisoare cu executare!

In: Injustitia, Stirile zilei

Instanta suprema a decis definitiv condamnarea lui Decebal Traian Remes si Ioan Avram Muresan la trei ani de inchisoare cu executare.

Conform rechizitoriului DNA, in septembrie 2007, Ioan Avram Muresan ar fi inlesnit transmiterea promisiunii si darea unor produse in valoare de 1.500 lei si a sumei de 15.000 euro de la omul de afaceri Gheorghe Ciorba ministrului Agriculturii de la acea vreme, Decebal Traian Remes, pentru ca acesta sa favorizeze firmele lui Ciorba la licitatii publice organizate de institutii aflate in subordinea sa.

Citeste si   Guvernul va sesiza la DNA si SRI posibile fapte comise de Dobre, Vladescu, Macovei, Berceanu in contractul cu Bechtel!

Banii si produsele alimentare au fost primite in scopul favorizarii firmei „Construct Europromt” SRL Certeze – apartinand fiului omului de afaceri Gheorghe Ciorba – la castigarea a doua licitatii publice de atribuire de lucrari de amenajari funciare, prin exercitarea influentei pe care ministrul o avea asupra functionarilor insarcinati cu derularea procedurilor de achizitie publica de la Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic si Vanatoare Ramnicu Valcea.

Citeste si   Pădurea Băneasa este în pericol de defrișare

Sursa: mediafax.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close